torstai 15. lokakuuta 2009

Ristiäis humua...



Jesse on aina kovin pirteä päiväunilta herätessään




Jessestä on tullut selkeesti ihmeellinen pelleilijä! :) Se rakastaa tulla valokuvatuksi. Sanon "Jesse, tee ilme!" Ja tämähän tekee, milloin minkäkin laisia ihme ilmeitä. Ja tietysti ne pitää kaikki saada katsoa kamerasta ja koneelta. Meillä koneella taustakuvana onkin mitä ihmeellisimpiä kuvia pojasta, joille tuo sitten käy nauramassa useemman kerran päivässä. Hauskaa...




Tässä kuvassa huulet töröllä, ja naamakin niin likainen... Kannattas varmaan pestä se suu ruuan jälkeen! :)




***********



Neiti Tylleröllä on sunnuntaina ristiäiset <3>


Kyllä sitä on udeltukin, ja arvuuteltu milloin mitäkin. Viimeisin oli Pihla nimi, joka onkin oikein kaunis, ja olikin yksi nimi suosikeistani. Muttei sitten miehen. Nyt nimi on molemmille mieluinen, ja onkin päätetty neidin ollessa noin tunnin ikäinen. Mies kysyi synnärillä "mikähän tälle nimeksi keksitään?" Ja mullahan oli heti yks valmiin ;) Olin sen kyllä jo raskaus aikana miettinyt, mutten koskaan ollut vielä sanonut miehelle, ja onneks kelpasi hyvin. Nimeä ei ole viel kertaakaan "vaihdettu", paitsi muutoksia tuli sen verran, että neidille tuleekin kolme etunimeä. Alunperin oli kaavailtu kahta, mutta se kolmaskin oli niin ihana.




Sunnuntain jälkeen voi sitten tehdä paljastuksen, nimen kertominen :)




Toissapäivänä puin ystäväni lainaksi antaman mekon neidille, ja otettiin pari kuvaa. Jos vaik sais ristiäisten jälkeen kiitos korttiin jonkun näistä? Ja minä kun olen tykästynyt kovasti mustavalkosiin kuviin, niin tulkoot Kiitos korttiinkin mustavalkoinen kuva.



Neiti on kyllä niin ihana!


kuin veljensä, mutta nukkuu paremmin yöt, ah mikä helpotus!


Uusi sitteri on hankinnassa, Baby Björnin 1-2-3 ois tarkotus saada, vaikka huutonetistä. Katsotaan ristiäisten jälkeen sitten.


Siinä tuo tykkäsi eilen seurata alle 2vuotiaiden touhuja, kun olimme Keravalla ystäväni Sannan luona taapero treffeillä :) Paikalla olikin 7 taaperoa ja 3 vähän pienempää vauvelia. Menoa riitti, ja meteliä... Jos yhdestä alle 2veestä lähtee paljon ääntä, ni voitte kuvitella miten seitsemästä! Huh!





Mutta aurinkoista viikon jatkoa, me aletaan suunnittelemaan ristiäisiä paremmin, tai etenkin tarjoomisia ja muuta ohjelmaa <3>






2 kommenttia:

Tiko kirjoitti...

Ihana on kyllä tuo teidän tyttönen <3 Ja Jessikin tietty <3

Tiko kirjoitti...

Joo, siis Jesse, ei Jessi......