keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Paljon uutta ja ihmeellistä

Paljon on kerennyt viime kerrasta "tapahtua" :) Meille syntyi tyttö 01.09.09 Rv41+0. Painoa tällä neidillä oli grammalleen sama kuin veljellään syntyessään, eli 3840 ja pituutta 51cm.
Synnytys käynnistettiin, raskausdiabeteksen ja todella vähäisen lapsiveden takia. Kaikki meni hyvin, aikasemmasta jäänyt synnytyskammo unohtui. Kipu oli kauheeta, niinku se varmaan on aina... Mutta synnytys sujui nopeasti, olin hyvässä voinnissa sen jälkeen. Pääsimme kahden päivän päästä synnytyksestä kotiin, ja kotona on menny hienosti vaavin ja taaperon kanssa.

Alussa oli kovaa mustasukkaisuutta, ja mietimmekin jo että tätäkö se kahden lapsen kanssa elo on?? Jesse valvoi ekana iltana kahteen asti yöllä, kävi vissiin niin kierroksilla... Äiti oli väsynyt, ja isäkään ei pirteenä ollut. Hermoja koeteltiin, ja koetellaan... Mutta nyt jo nukkuminenkin sujuu :) Vauvahan nukkuu mielettömän hyvin, nukahtaa yö unille joskus klo23 maissa, ja nukkuu parilla-kolmella syötöllä hyvin aamuun asti. Ihana, tyytyväinen Neiti Tyllerö tuo on <3


Jesse "kasvoi" heti isoksi pojaksi :) Nyt se on ollut pieni apulainen, joka innokkaana silittelee vauvaa, "sikkoa" heti kun pienikin inahdus kuuluu sängystä tai sitteristä. Kerran jopa päässyt pitämään vauvaa sylissä, äidin avustuksella.
Kova on uhma ikä, ja varmaan sitä lisää tämä uusi tulokaskin.
Energinen pieni poikahan tuo on, koko ajan pitäis keksiä jotain tekemistä ja puuhaa.
Paljon uusia taitoja Jessellä, tuntuu jo niin isolta :) "Kakat pottaan" ois seuraavana harjottelu vuorossa, huonolla menestyksellä tosin... Mut ehkä se siitä, ku vaan hoksais sen kakan tehdä joskus sinne pottaan.
Jalkapallo on paras, ja mopot... Niin ja rekat ja kaikki koneet! Niitä sit kailotetaan kovaan ääneen, jos jossain näkyy. Ihme mopo hullu tuo on.






***************************


Jätäthän viestiä blogiini






3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oi siellä hän nyt on. Onnea kovasti teille kaikille!! <3

Anonyymi kirjoitti...

Ekaa kertaa täällä blogissa ja heti vastassa ihana vauva! Onnittelut pienoisen johdosta!
Tulen varmaan uudelleenkin tänne.
Elviira

Miranda kirjoitti...

Meillä olisi tässä vaiheessa tavoitteena saada sinne pottaan edes pissat :D Niin ja onnea vielä kerran tytön tylleröstä <3