keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Wappu

Taas mult jäänyt tämä blogeilu vähemmälle. Koitan nyt taas vähän aktivoitua. Olen sairaslomalla supistusten ja liitoskipujen takia... Ihanaa olla kotona Jessen kanssa päivät. Nautin! <3> Vappua odotellaan, huomenna tulee sisko perheineen meille. Grillaillaan pihalla, jos on hyvä ilma (toivotaan parasta), saunotaan ja ollaan vaan. Lapsille haetaan tänään serpentiiniä, ilmapalloja ja Jesselle joku peruukki :) Sisko tekee kanasalaattia, pihvejä haetaan kaupasta, aion varmaan tehdä omppupiirakkaa (löysin Cattisen blogista niin hyvän ohjeen), saunotaan ja pelaillaan yhdessä. Siskon kanssa saadaan yhdessä ihmetellä kasvavaa mahaa, kun meillä on lasketut ajat ihan lähekkäin.
Ystäväni pihalla käytiin koiria juoksuttamassa, Jesse niin rakastaa noit koiruuksia. Wilma tosin löysi jonkun kivan kepin, jota piti sit jäkertää...

Pihakeinussa ihmetellään joku kivi kädessä :)


Tuo koira kaksikko on ihana <3 Molemmat narttuja, ja suht saman kokoisia (vielä). Whippet Lumista tulee hieman korkeampi kuin Wilmasta. Nyt ikää taitaa olla reilut 4kk. Yhdessä otetaan aurinkoa, ja kohta taas juostaan reikäpäänä ympäri pihaa, ja vauhtia todellakin riittää!!




Kauhukaksikko vauhdissa :) Nuo jaksaa juosta tunnin yhtä kyytiä pihalla, ympäri pihaa. Välillä hyppien portaita ja pusikoiden yli. Pieniltä tapaturmilta ei olla vältytty, tuolla ystäväni wipun pentusella on niin paljon vauhtia, muttei vielä tarvittavaa taitoa väistellä esteitä. Wilma sentäs osaa jo välttää törmäyksiä ym.
Oikein aurinkoista vappua kaikille!!!


5 kommenttia:

Cattinen kirjoitti...

Hyvää vappua sinulle,perheellesi sekä siskosi perheelle(sano terveisiä).Ja toi omppupiirakka on toooosi hyvää :D
-cattiskainen

Meriheinä kirjoitti...

Lueskelemassa pitkästä aikaa =)
Ihania kuvia olit laittanu <3

Lootuskukka kirjoitti...

Hitsi ku ei tullu aijemmin puheiksi, tein just pari päivää sit tilausta kankaista ja ylläripylläri kaikki mitä tilasin on jotain pinkkii :D Mutta teen siis kyllä :) täl hetkellä ei taida olla kuin nallepuh&tikrua jäljellä...siis mikä pojalle sopis. Täytynee tilailla uudestaan tässä, voit ite vähän katella kankaita mistä löytys sulle sopivaa

Miranda kirjoitti...

Kiva lukea teidänkin kuulumisia välillä :D Oikein aurinkoista vappua sinnekkin :) Ja toivotaan että tännekkin tulisi hyvät ilmat ja pääsisi grillailemaan :)

Jaana kirjoitti...

Heippa!
Pitkästä aikaa kävin blogiasi tiirailemassa,kivoja uusia kuvia olet pistänyt.
Jepulle pusuja ja koirille rapsutuksia!Nähdään!:)